Bra att ha länkar

Dessa informationslänkar är inte relaterade med hembryggning eller oss men bra ändå

Trött på Svenska Spel? Vill Du ha högre odds och högre återbetalning, 95-98% tillbaka i stället för hälften? Spela i England i stället – på Svenska. Här är ett spelföretag som enligt Engelsk lag måste betala tillbaka minst 90% till spelarna – ett företag utan monopolstatliga order att plocka Dig på så mycket pengar som möjligt. Du kan spela på nästan allt. För att veta mer så Klicka här.

För lotto med en jackpott på 200 miljoner varje vecka – försäkrad hos Lloyds of London – Klicka Här för att spela via nätet.

Tycker Du det är tryggare att spela på Svenska Spel i Sverige så Klicka Här så får Du veta det allra senaste.

https://gertgambell.com/ Matematiskt system (helt gratis) för sportvadslagning så man inte kan förlora. Förluster ersätts med att man vinner tillbaka insatsen. Kul att spela när spelkapitalet bara kan öka…

www.alltomodds.com
Information om hur man spelar på sport på Internet och får mycket högre odds än hos Svenska spel. Information om överoddshur man spelar på sport utan att kunna förlora. Det fungerar och finns ingen annan stans.

www.alltid-vinst.com Här ger man bort Överoddsmetoden Helt Gratis! Hur man investerar i överodds och kan förränta ett kapital med 1-4% om dagen. On-line kalkylsidor och försäljning av överoddsabonnemang så man slipper leta.

www.plusslotto.com Spela på Lotto i Lichtenstein. Garanterad jackpot på 20 miljoner dollar eller Euro. Det är ca 200 miljoner kronor. Ett nummer mindre ger 2 miljoner dollar och 2 nummer mindre brukar ge över en miljon dollar. Jämför med Svenska Spel! Dom behåller 60% av insatserna och vinsterna blir därefter.

För en svensk recension av Lichtenstein Lotto så Klicka Här.

copyright_hembryggning