Turbo Pure – Jäst

Turbo Pure – det finns ingen Jäst som jäser renare

Nu är den nya generationen Turbojäst här. Detta är Turbojäster som jäser otroligt rent, dvs. bildar så lite biprodukter som möjligt. Ca 1300 olika biprodukter bildas vid jäsning, de mest kända är finkeloljorna. Med den nya generationen Turbojäst – Turbo Pure – bildas bara en bråkdel av dessa föroreningar.

Turbo Pure finns i 2 versioner –

  • Turbo Pure 24 timmar 14% alkohol
  • Turbo Pure 48 timmar 16-18% alkohol

14% jäser renast av dessa.

På köpet blir jäsningen extrem snabb. 14% kan jäsas på 24 timmar och 18% på 48 timmar. För att få denna snabbhet så startar man jästen vid 35-40C. Gör man inte det så jäser den med normal Turbofart, vilket rekommenderas. Kvalitén ökar när man jäser långsamt under längre tid.

På våra exportmarknader och av svenskar på semester i fria länder, används Turbojäst vid hobbydestillation. Turbo Pure förbättrar all hobbydestillerad alkohol. Till den nya sortens destillationsapparater som varken behöver kylvatten eller spis och är skrattretande billiga – är Turbo Pure den enda rekommenderade jästen! Detta beror på att man inte brukar kasta bort “fore shotsen” när man använder dessa apparater. Därför är Turbo Pure idealisk – man låter i stort sett bli att bilda dem i stället.

En helt ny standard är satt, 20 år efter att vi lanserade Superjästen, världens första riktiga Turbojäst. Det finns idag ingen Turbojäst som jäser renare än Turbo Pure (utom vår egen EasyStill Turbo men den är bara för destillation, Amazing Still bygger på avdunstning).

Som vanligt så har det kommit fler så kallade Turbo Pure … Det är för tråkigt, händer varje gång vi ligger främst. Gå inte på så enkla stötar.

Den stora skillnaden på oss och våra konkurrenter är att vi har inga leksaker – vi tar samma kvalitetsprodukter som vi säljer till dryckesindustrin över hela världen från vår sajt Distillery-Yeast.com. Samma produkter packade i konsumentstorlekar. Proffsprodukter på en jättehård marknad – där ser vi inte någon enda av våra konkurrenter som säljer Turbojäst.

Dessa kunder analyserar jäsningen och har ibland även superavancerad HPLC analys. Bara det bästa duger. Vi konkurrerar mot jätteföretag med en enda sak – kvalitet baserad på unik kunskap.

Ni kan beställa Turbo Pure – Turbojäst fraktfritt, i olika förpackningsstorlekar med storleksrabatt, från vår fraktfria näthandelsbutik – Allt-fraktfritt.com

Turbo Pure 48 timmar/18%
– 6/13/40 Pack >>

Turbo Pure 24tim/14%
– 8 Pack >>

Ni kan också beställa Turbo Pure med kvantitetsrabatt från vår Hembryggningsbutik

Turbo Pure 48 timmar / 18% >>

Turbo Pure 24timmar / 14% >>

Turbo Pure kostar givetvis lite mer än dess kopior och lågprisprodukterna. Förklaringen är enkel: kvalitet är inte billigt – det är ovärderligt.