Sprittillverkning Hemma

Sprittillverkning hemma för eget bruk är förbjudet i Sverige. Utomlands är det inte på detta viset. I många länder är det en självklar fri och rättighet att tillverka sprit för eget bruk. Destillation tillverkar ju som bekant ingen sprit utan är en renings- och separationsprocess. Om man destillerar sitt eget lagligt bryggda hobbyvin så är det samma alkohol man får fram – bara renare. Man blir inte ett dugg mer berusad.

Utomlands har man insett detta och hobbytillverkning av sprit är tillåten i en mängd länder. T.o.m. i ryska länder är det tillåtet idag. Med allt jobb som går åt för hobbytillverkning av sprit, mer än att brygga vin, så har man insett att det är en seriös hobby.

Den nya apparaten som varken behöver spis eller kylvatten och som ger mycket ren sprit, är en ren husbehovsapparat och kan inte användas för storproduktion: www.svenska.amazingstill.com. Vem som helst kan bygga den på 15 minuter och ingen svetsning behövs.

Vi skickar idag mycket postorder till Europa, främst Tyskland, Österrike, Spanien, Italien och Grekland. Vi har även utvecklat en jäst för dessa kunder, pot distillers yeast, för pot distillation av grappa, frukt schnapps (mycket populärt Tyskland/Österrike) och brandy. Aktivt kol fungerar utmärkt till alkohol men det skall användas på ett speciellt vis.

Man har också höga krav på jästen. Man jäser med alkoholjäst (Distillers yeast) och före destillationen behandlar man mäsken på ett speciellt sätt, för att få en renare sprit.

Om Du är utlandssvensk eller har stuga utomlands och vill veta:
* Hur man föraktiverar aktivt kol före spritrening och ökar effekten 100%
* Hur man föraktiverar aktivt kol före spritrening och ökar effekten 150%
* Hur man förbehandlar mäsken för att få godare sprit
* Vilka Turbos som innehåller en jäststam som fungerar optimalt till alkohol

* Allt som är värt att veta om aktivt kol och hur det används till spritrening

Fyll i Din e-postadress nedan för att registrera dig till nyhetsbrev på Hembryggning. Du får då ett e-brev inom 1 minut med hänvisning till en sida där dessa uppgifter finns att läsa.

 

Din e-postadress:

 

Var vänlig fyll i säkerthetskoden på bilden:

 

 

copyright_hembryggning