Hej,

Nu kan vem som helst i Sverige köpa en doppvärmare 30-45C fraktfritt och få leverans direkt hem i brevlådan:
https://hembryggning.com/doppvarmare-fraktfritt/

Genom att skicka som brev är det nu möjligt och vi bjuder på frakten. Genom att betala förskott, med eller utan kreditkort, så elimineras 62 kr i avgift till postgirot.Vi har samma fraktfria system på de 16 mest sålda essenserna packade i lättviktspack och med Turbo Pure jästen.

På våra exportmarknader och av svenskar på semester i fria länder, används Turbojäst vid hobbydestillation. Turbo Pure förbättrar all hobbydestillerad alkohol. Till den nya sortens destillationsapparater som varken behöver kylvatten eller spis och är skrattretande billiga – är Turbo Pure den enda rekommenderade jästen!https://www.amazingstill.com/se/swedish.html

Vi har en filosofi om att böcker skall vara billiga eller gratis . På medlemssidorna finns bl a en gratis PDF bok om aktivt kol, på amazingsgstill.com en gratis bok om hur man bygger en plastbrännare. eBoken om Sprittillverkning hemma kostar bara 5 dollar på https://www.hembranningsboken.com/e_bok.htm och 100 kr som limbunden bok.

Vi säljer mycket böcker worldwide i vår ebokhandel books24-7.com. Här måste vi ta normala priser, US$ 17 upp till över 60 dollar för reklamen är dyr. Men det gäller inte våra svenska kunder! Är Du intresserad av eBöcker på engelska så är här en hemlig VIP-ingång: https://books24-7.com/en/ Böcker och program kostar bara 5 dollar – oberoende av deras normala pris, som är från 17 dollar och upp till över 60. Är Du intresserad av engelska eBöcker så passa på att handla billigt.

Det finns även en bok för yrkesfolk om Artisan Distilling – helt gratis, värd någonstans 500-1000 kr om den sålts i bokhandel.

Hälsningar från

Gert Strand

PS: länka gärna till https://hembryggning.com.

Detta är ett gratis nyhetsbrev från Gert Strand, endast för kunder och abonnenter. Skicka vårt nyhetsbrev vidare. Dina vänner kan anmäla sig på:
https://hembryggning.com/erbjudanden-nu-bara-via-e-post

Din epostadress behandlas som hemlig och lämnas inte ut till någon.

copyright_hembryggning